Μιχάλης Χατζηγιάννης: Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι καλός στο pole dancing
Ο τραγουδιστής σε μια διαφορετική συνέντευξη με πολλές αποκαλύχεις για τη ζωή του.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στο νέο του βίντεο στο κανάλι του στο Youtube «Ιδιωτική Κατακραυγή».
H αλλαγή στη φωνή του
«Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα», ξεκαθαρίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
«Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».
H Ζέτα Μακρυπούλια στη ζωή του και το παιδί που δεν ήρθε
«Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής
Τα σχόλια που ακούγονται για τη σεξουαλική ζωή του
«Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».
Τέλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος
- Ιράν: Εκκληση «όλα τα μέρη» να τηρούν τους κανόνες του διεθνούς δικαίου απευθύνει ο Μαρκ Κάρνι
- ΟΗΕ: Η πρώην αντιπρόεδρος της Κόστα Ρίκα Ρεβέκα Γκρίνσπαν υποψήφια να διαδεχθεί τον Αντόνιο Γκουτέρες
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τη δολοφονία αστυνομικού το 1991
- Ιράν: Εχει «δίλημμα» ο Μερτς για το εάν παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο από τον πόλεμο των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Μέση Ανατολή: Κάπου 9.000 πολίτες των ΗΠΑ έφυγαν από την περιοχή εξαιτίας του πολέμου
- Ιράν: Ανησυχεί για την επόμενη μέρα ο Μερτς – Δεν υπάρχει διατυπωμένη στρατηγική



