Χιρόνα – Μπέτις 3-2: Έτοιμη για το Champions League
Η Χιρόνα επικράτησε εντός έδρας της Ρεάλ Μπέτις (3-2) και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου.
Μπορεί τον τελευταίο καιρό η Χιρόνα να αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός έδρας, η ισχύς του «Μοντιλίβι» όμως την οδηγεί εκ του ασφαλούς στο Champions League της νέας περιόδου.
Με ήρωα τον 38χρονο Κριστιάν Στουάνι, που μπήκε ως αλλαγή στο 83΄ και σκόραρε στο 92΄, οι Καταλανοί νίκησαν 3-2 την Μπέτις, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, και παραμένουν στην τρίτη θέση, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που ακολουθούν.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Αρτέμ Ντόβμπικ, οι Σεβιγιάνοι «απάντησαν» με τον Γουίλιαν Ζοσέ, αλλά ο βετεράνος Στουάνι είπε την τελευταία… λέξη.
Να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο, αντί του Τσάντι Ριάντ, που υπέπεσε στο πέναλτι (χέρι) με το οποίο η Χιρόνα άνοιξε το σκορ.
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
- Καναδάς: «Συγκλονισμένος» ο πρωθυπουργός Κάρνι από το μακελειό στο σχολείο – Τι ξέρουμε μέχρι τώρα
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αιγάλεω: Απορριμματοφόρο εξετράπη της πορείας του – Τραυματίστηκε ο οδηγός
