Ο ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό εντός έδρας, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι προηγήθηκε, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Για τη «μάχη» που θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στα εναπομείναντα ματς των play out της Stoiximan Superleague, μίλησε ο Πέδρο Κόντε μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Χρειαζόμασταν τη νίκη σήμερα. Σκόραρα αλλά δεν είχε σημασία. Γιατί δεν κερδίσαμε. Θα παλέψουμε, όμως, μέχρι τέλους. Εγώ ήρθα να κερδίσω αλλά δεν πήραμε τη νίκη.
«Μαθηματικά είμαστε υποβιβασμένοι. Αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Μπορούμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.