Ατλάντα Χοκς – Μιλγουόκι Μπακς 113-122: Σίφουνας Giannis… πήρε παραμάζωμα τους Χοκς!
O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φοβερός πετυχαίνοντας 36 πόντους και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν με 122-113 των Ατλάντα Χοκς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διέλυσε την άμυνα των Ατλάντα Χοκς, οδηγώντας στη νίκη τους Μιλγουόκι Μπακς με σκορ 122-113.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν κυριαρχικός, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 36 πόντους, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής, με 12/21 δίποντα και 12/16 βολές.
O Έλληνας σταρ εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του για το βραβείο του MVP με τις εμφανίσεις του, όμως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με τους Γιόκιτς, Ντόντσιτς και Γκίλτζιους-Αλεξάντερ να κάνουν επίσης σπουδαία σεζόν.
Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Μπογκντάνοβιτς, αλλά…
Το πάλεψε πολύ ο Μπογκντάνοβιτς με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά και ο Μάρεϊ που τελείωσε με 20 πόντους και 12 ασίστ. Αλλά δεν έφταναν για τους Χοκς.
Με αυτή τη νίκη οι Μπακς ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 47-27, παραμένοντας σταθερά στη 2η θέση της ανατολικής περιφέρειας, έχοντας διαφορά δύο νικών με τους τρίτους, Καβαλίερς. Οι Χοκς έπεσαν στο 34-39.
Τα δωδεκάλεπτα: 28-33, 45-59, 74-89, 122-113
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες
- Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Ζούρος – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
- Ουκρανία: Επικοινωνία Ευρωπαίων με Ζελένσκι για «συντονισμό» εν όψει της συνάντησης με Τραμπ
- Μούσι, καουμπόικο καπέλο και τζιν: Ο Τζεφ Μπέζος «θερίζει» το Άσπεν με την Λόρεν Σάντσεζ και νέο λουκ
- Καταναλωτές: Πού πραγματοποιούν τις αγορές τους οι Έλληνες
- Θύμα τροχαίου ο 18χρονος τερματοφύλακας της ΑΕ Ηρακλείου (pic)
