
Η σκληρή μάχη της Νικόλ Έγκερτ με τον καρκίνο – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
Πριν μερικές ημέρες ξύρισε δημόσια το κεφάλι της, σε ένα βίντεο στο Instagram.
Συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο του μαστού η 51χρονη σταρ του «Baywatch», Nικόλ Έγκερτ.
Η σταρ της πετυχημένης σειράς αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο στάδιο 2 και πώς θα έκανε χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου και επίσης ότι θα ξεκινούσε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Όσον αφορά το εξόγκωμα, εξήγησε:
«Σίγουρα το νιώθω. Ειναι εκει. Πρέπει να αφαιρεθεί. Επομένως, είναι απλώς θέμα αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από το χειρουργείο ή μπορούν να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία». Η ηθοποιός ανέβασε μάλιστα την πρώτη φωτογραφία της από το νοσοκομείο δείχνοντας το ξυρισμένο κεφάλι της, πράγμα που μαρτυράει ότι έκανε το χειρουργείο και έχει ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες.
Η διάθεσή της φαίνεται θετική, με την Νικόλ να είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με σθένος τον καρκίνο.
Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο:
Η Έγκερτ ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι είχε διαγνωστεί με μία «πολύ σπάνια» μορφή καρκίνου του μαστού. Τον περασμένο μήνα, είπε ότι οι γιατροί βρήκαν καρκίνο στους λεμφαδένες της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα επόμενα βήματά της είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκίνου, ενώ στη συνέχεια, θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.
Η ηθοποιός αποχωρίστηκε πριν μερικές ημέρες τα μαλλιά της, με τη βοήθεια μίας από τις κόρες της. Στο τέλος του βίντεο, η Νικόλ Έγκερτ χαμογελά στον φακό, ενώ δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους το ξυρισμένο της κεφάλι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ίσως η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τόσο πολύ την αλλαγή του εαυτού μας, αλλά το να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτό που είμαστε».
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»




