Λίγο μετά από την άφιξη του Τόμας Γουόκαπ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έφτασαν και ο προπονητής, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα των play off.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Κώστας Παπανικολάου, μαζί με τον Χρήστο Μπαφέ, πήγαν το βράδυ της Κυριακής (10/3) στο Φάληρο για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μέλη του μπασκετικού Ολυμπιακού γνώρισαν φυσικά την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας τους.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.