Αγία Βαρβάρα: Ο δράστης με την καραμπίνα στο χέρι λίγο μετά τη δολοφονία του γαμπρού του – Βίντεο ντοκουμέντο
Δίπλα στον 69χρονο διακρίνεται και η σύζυγός του, που φέρεται νωρίτερα να τον προέτρεψε να δολοφονήσει τον σύζυγος της κόρης τους, φωνάζοντας από το θυροτηλέφωνο: «Ρίξ' του, φά' τον».
Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά το φονικό στην Αγία Βαρβάρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha και η εκπομπή Tlive, φαίνεται ο 69χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας να περπατάει στον δρόμο μετά τη δολοφονία του 57χρονου γαμπρού του, κρατώντας και την καραμπίνα στο χέρι του.
Κάμερα ασφαλείας
Το απόσπασμα προέρχεται από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή και καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά το έγκλημα.
Μάλιστα, δίπλα στον 69χρονο διακρίνεται και η σύζυγός του, που φέρεται νωρίτερα να τον προέτρεψε να δολοφονήσει τον άνδρα, φωνάζοντας από το θυροτηλέφωνο: «Ρίξ’ του, φά’ τον».
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 69χρονος περίμενε στην πόρτα τον γαμπρό του, ο οποίος είχε πάει να πάρει την ανήλικη κόρη του από μια δραστηριότητα.
Ο δράστης δε δίστασε να πυροβολήσει δύο φορές τον 57χρονο μπροστά στα μάτια της εγγονής του.
Τους πυροβολισμούς άκουσε ο γιος του 69χρονου που είναι αστυνομικός και μένει στην ίδια πολυκατοικία.
Μάλιστα όπως ανέφερε μάρτυρας, όταν είδε αιμόφυρτό τον γαμπρό του φώναξε στον πατέρα του «τι έκανες; Τον σκότωσες;»
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
- Κακοκαιρία: Ταλαιπωρία επιβατών της πτήσης Ζάκυνθος – Αθήνα – Έμειναν 97 λεπτά στον αέρα
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
