Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις του θύματος και της συζύγου του λίγο πριν το έγκλημα

Αγία Βαρβάρα: Οι αναρτήσεις του θύματος και της συζύγου του λίγο πριν το έγκλημα

Στον 69χρονο φερόμενο ως δράστη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το κίνητρο πίσω από το φονικό στην Αγία Βαρβάρα, όπου πεθερός πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον γαμπρό του, μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, ψάχνουν οι Αρχές.

Ο 69χρονος πεθερός, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προέβη στη δολοφονία, γιατί το θύμα κακοποιούσε την κόρη του.«Η κόρη μου δεν περνούσε καλά με τον… Δεν ήταν ευτυχισμένη» φέρεται να είπε ο 69χρονος την άποψη του οποίου στηρίζει και η σύζυγός του, που συνελήφθη για συνέργεια.

Ωστόσο, ο γιος του 69χρονου, που είναι αστυνομικός και είναι ο άνθρωπος που κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τον πατέρα του, φέρεται να τον διαψεύδει.

Το ζευγάρι έχει τρία ανήλικα παιδιά, και το ένα από αυτά, ήταν παρών στη δολοφονία του πατέρα της

Φίλος της οικογένειας εξάλλου μιλά για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. «Όσο γνωρίζω εγώ ήταν πολύ αγαπημένο το ζευγάρι. Δηλαδή και στο ιατρείο του όποτε πήγαινα, συζητούσαμε σαν φίλοι. Ήξερα πως ήταν πολύ αγαπημένοι,  με τα παιδάκια τους, κανένα πρόβλημα. Είχα παρευρεθεί και στον γάμο του και στις βαπτίσεις των παιδιών τους στο χωριό. Σε όλες τις χαρές τους ήμουν παρών και επαγγελματικά και σαν φίλος, οπότε έχω δει από πρώτο χέρι την οικογένεια τους, πόσο αγαπημένοι ήταν. Και να πω και κάτι, ήταν από τους ανθρώπους που δεν έδινε δικαιώματα, είχε μάτια μόνο για τη γυναίκα του».

Οι αναρτήσεις του γιατρού και της συζύγου του

Σύμφωνα με το STAR, το ζευγάρι στα social media, έδειχνε να είναι αγαπημένο και ευτυχισμένο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους. Το θύμα έδειχνε να θαυμάζει τη σύζυγό του. Δε δίσταζε, μάλιστα, να γράφει δημόσια σχόλια για την ομορφιά και τις ικανότητές της. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση από το 2016. Ο ουρολόγος προσκαλούσε δημόσια τη σύζυγό του να πάνε να δουν την πανσέληνο.

Η σύζυγος φαινόταν ευτυχισμένη και ανέβαζε βίντεο με τρυφερές, οικογενειακές στιγμές. Ωστόσο, σε κάποιες από τις αναρτήσεις της φαινόταν ότι ήθελε να πάρει κάποιες αποφάσεις, όπως αναφέρει το κανάλι.

«Ηταν περίεργος άνθρωπος»

Πληροφορίες με βάση τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις αναφέρουν πως οι γονείς δεν τα πήγαιναν καλά ούτε με την κόρη τους ούτε με τον γαμπρό τους σύμφωνα με το MEGA. Φέρονται να είχαν πολλές αψιμαχίες κατά το παρελθόν, επειδή δεν συμφωνούσαν με τις επιλογές της κόρης τους.

Στο MEGA μίλησε η αδερφή του θύματος: «Δεν το ήξερα, το έμαθα από το ίντερνετ. Ήταν πάρα πολύ καλός, φρόντιζε τα παιδιά το, την οικογένειά του», είπε για τον 57χρονο ουρολόγο.

Φίλος του θύματος εξάλλου σημείωσε πως ο φερόμενος ως δράστης ήταν περίεργος άνθρωπος:

«Το έμαθα εντελώς τυχαία και πήγα κατευθείαν από το σπίτι, το οποίο το είχαν αποκλείσει οι αστυνομικοί και δεν μπορούσα να πλησιάσω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Εγώ έχω πάει και σπίτι του. Γενικά είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, και σαν  ιατρό τον είχα και φίλο και αυτό που ξέρω είναι ότι ο πεθερός ήταν ένας περίεργος άνθρωπος και δεν είχαν πολλές σχέσεις, ούτε η ιδία η κόρη του, ούτε ο ίδιος ο… Εγώ αυτό γνωρίζω. Τώρα, από αυτό μέχρι το να πάρει μία καραμπίνα και να του αφαιρέσει τη ζωή, δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβη» δήλωσε ο φίλος του θύματος μιλώντας στο Mega.

Την Τετάρτη η απολογία – «Ρίξ’ του» φώναζε η πεθερά

Στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Την ίδια ώρα, ασκήθηκε ποινική δίωξη και στη σύζυγο του για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με μαρτυρίες η σύζυγος του 69χρονου, φέρεται να τον ενθάρρυνε να διαπράξει το έγκλημα. Συγκεκριμένα, είπε στο θυροτηλέφωνο «ρίξ’ του, ρίξ’ του».
Και οι δύο αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη το πρωί.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024