
Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στο λαιμό – Αναζητείται από τις Αρχές
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 42χρονος επιτέθηκε στην 39χρονη σύζυγό του μέσα σε αυτοκίνητο – πιθανόν του ζευγαριού, με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο λαιμό.
Νέο περιστατικό συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, μετά τη γυναικοκτονία στη περιοχή της Χαριλάου, όταν 42χρονος άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην 39χρονη σύζυγό του, την οποία και τραυμάτισε στο λαιμό.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ ο σύζυγός της διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρει το GrTimes, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, σε περιοχή μεταξύ του Ευόσμου και του Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πηγές του νοσοκομείου διευκρινίζουν πως η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου.
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του
- Νάνσι Σινάτρα: Ο Φρανκ μετέφερε χρήματα για να σταλούν όπλα στο Ισραήλ που χρησιμοποιήθηκαν στη Νάκμπα

