Ρόδος: Από εγκεφαλίτιδα πέθανε η 5χρονη – Νοσηλευόταν είκοσι ημέρες στο Παίδων
Πριν από δέκα χρόνια η οικογένεια είχε «χάσει» ακόμη ένα παιδί
Από εγκεφαλίτιδα έπασχε η 5χρονη που άφησε εχθές την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, έπειτα από είκοσι ημέρες νοσηλείας.
Την αιτία θανάτου του παιδιού γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Σημειώνεται πως το άτυχο παιδί είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αφορμή μία σοβαρή κρίση επιληψίας και έκτοτε νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα στα τέλη του περασμένου μήυνα είχαν προβεί και σε χειρουργείο.
Δυστυχώς όμως εχθές η 5χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς και την οικογένειά της από τη Ρόδο, για δεύτερη φορά μάλιστα, καθώς το 2014 είχαν χάσει από την ίδια ασθένεια και την αδερφή της, ενάμιση ετών, τότε.
Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι.
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)


