Πέναλτι – δώρο στην ΑΕΚ στο 4ο λεπτό και κόκκινη στην Κηφισιά (vid)
Ο Γκορτσίλας στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ – Κηφισιά έκανε «δώρο» ένα πέναλτι στην Ένωση, ενώ παράλληλα απέβαλε τον Σπίνο και άφησε με 10 τους φιλοξενούμενους.
Με πολλά… γέλια το ξεκίνημα του ΑΕΚ – Κηφισιά. Γέλια «αυθόρμητα» από εκείνα που μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να σου χαρίσει. Κέρδισε πέναλτι και αποβολή η ΑΕΚ μόλις στο 4΄. Τι πέναλτι όμως, και τι αποβολή. Διότι όταν υπάρχει η εικόνα τα λόγια μοιάζουν περιττά.
Όπως μπορείτε να δείτε ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε στην πλάτη του Βασίλη Σπίνου, και όταν κατάλαβε την αυτονόητη επαφή, ξάπλωσε στην περιοχή.
Τόσο όσο ώστε ο γνωστός Ευστάθιος Γκορτσίλας να δείξει τη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς. Ποιοι είναι στο VAR, που φυσικά δεν βρήκε… λόγο να διαφωνήσει; Οι Περράκης και Παπαδάκης. Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην ελληνική διαιτησία.
Τελικά ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε τον Γκαρσία από τα έντεκα βήματα (και ο Σιντιμπέ που πήρε το ριμπάουντ την έστειλε στις… κερκίδες). Νωρίς είναι ακόμη όμως. Υπάρχει χρόνια και για άλλα… πέναλτι.
Δείτε το βίντεο:
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»