Μία συνάντηση από τα… παλιά στην ΑΕΚ
Δυο φίλοι από τα παλιά, από τα «πέτρινα χρόνια» της ΑΕΚ, συναντήθηκαν σήμερα στο Πόρετς της Κροατίας.
Δυο φίλοι από τα παλιά, από τα «πέτρινα χρόνια» της ΑΕΚ, συναντήθηκαν σήμερα στο Πόρετς της Κροατίας. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς και ο Βασίλης Ρόβας ήταν ανάμεσα στους θεατές του αγώνα εθνικών ομάδων Κ17 Κροατίας και Ελλάδας (1-0 νίκησαν οι Κροάτες) στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά που ξεκίνησε σήμερα.
Η συνάντησή τους ξύπνησε προ δεκαετίας μνήμες, αφού συνυπήρξαν στην ΑΕΚ από το 2013 έως το 2015. Δηλαδή τη δύσκολη, αλλά και τόσο σημαντική περίοδο για την Ένωση, που κατάφερε να βγει από το «τούνελ» της Γ΄ και της Β΄ κατηγορίας και να επιστρέψει στη Super League.
Πότε έπαιξαν μαζί
Η σεζόν 2014/15 ήταν η τελευταία που αγωνίστηκαν μαζί, αλλά και η τελευταία στην καριέρα του Μπρέσεβιτς, ο οποίος είχε 10 συμμετοχές και 8 γκολ στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας, πριν αρχίσει να ταλαιπωρείται από διαδοχικά σοβαρά προβλήματα στο γόνατο, που είχαν ως αποτέλεσμα το πρόωρο τέλος της καριέρας του.
Ο Κροάτης που σήμερα είναι μόλις 36 ετών, έχει ξεκινήσει προπονητική καριέρα σε ομάδα της γενέτειράς του, του Κόπερ. Όσο για τον 40χρονο Ρόβα, που είχε 22 συμμετοχές και 3 ασίστ με την ΑΕΚ τη σεζόν 2014/15, ακολουθεί πλέον καριέρα ως ατζέντης, επικεφαλής του γραφείου ROSKO Company.
- Τραγωδία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες σε σύγκρουση πέντε οχημάτων
- Δασμοί: Εφετείο απορρίπτει το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να καθυστερήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
