Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Χατζισαφί, εκτός και πάλι ο Άμραμπατ (pic)

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Χατζισαφί, εκτός και πάλι ο Άμραμπατ (pic)

Ο Εχσάν Χατζισαφί επέστρεψε στα Σπάτα και ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής. Αντίθετα, ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τη δουλειά ενόψει ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον και τον Εχσάν Χατζισαφί στα Σπάτα. Όπως αναμενόταν, ο Ιρανός μπακ επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα ακολούθησε ένα πρόγραμμα προσαρμογής αφού εδώ και πάνω από έναν μήνα έλειπε με τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Νόρντιν Άμραμπατ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Τούμπας, αυτή θα ολοκληρωθεί αύριο με πρωινή προπόνηση (10/2, 11:00) και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» θα γευματίσουν και θα αναχωρήσουν για Θεσσαλονίκη.

Εκτός απροόπτου ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα ανακοινώσει αποστολή, όπως συνηθίζει εδώ και αρκετό καιρό. Θυμίζουμε ότι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι που είναι τραυματίας και τις τελευταίες ώρες μάλιστα βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε πατέρας.

Η ΑΕΚ τίμησε τον αιωνόβιο, Θρασύβουλο Λιόγκα, που υπήρξε ποδοσφαιριστής της και παραμένει οπαδός της ομάδας

Μία πολύ όμορφη και συνάμα συγκινητική εμπειρία έζησαν σήμερα (8/2) στην «Opap Arena» ο συνομήλικος της ΑΕΚ, Θρασύβουλος Λιόγκας, και οι κόρες του.

«Μία πολύ συγκινητική εμπειρία βίωσαν ο κ. Θρασύβουλος Λιόγκας και οι κόρες του Αλεξάνδρα και Σοφία που επισκέφθηκαν σήμερα την OPAP ARENA. Ο κ. Λιόγκας που είναι «συνομήλικος» της ΑΕΚ, καθώς συμπλήρωσε τα 100 του χρόνια στις 5 Φεβρουαρίου, υπήρξε στα εφηβικά του χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και παραμένει ένθερμος οπαδός της μέχρι και σήμερα.

Για να τιμηθεί αυτή η σχέση ζωής που έχει με την ΑΕΚ ο αιωνόβιος φίλαθλος, του απονεμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ το επετειακό μετάλλιο των 100 χρόνων και η απονομή αυτή συνδυάστηκε με μια ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου.

Το μετάλλιο παραδόθηκε διά χειρός του μέλους του ΔΣ και Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, Ανθής Παπακώστα, ενώ την υποδοχή και την ξενάγηση ανέλαβαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ηλίας Ατματσίδης και Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Ο καταγόμενος από την Ήπειρο Θρασύβουλος Λιόγκας δήλωσε πανευτυχής και συγκινημένος για την τιμή που του έγινε, και μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις του από τα χρόνια που έμπαινε στο γήπεδο μαζί με τον Κλεάνθη Μαρόπουλο και τους άλλους μεγάλους άσους της προπολεμικής εποχής, αλλά και από τα πιο ώριμα χρόνια του, όταν παρακολουθούσε κάθε δραστηριότητα της ΑΕΚ στα γήπεδα της Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να απολαμβάνει τους αγαπημένους του ανθρώπους και την ΑΕΚ».

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024