Ίντερ – Γιουβέντους 1-0: Νίκη τίτλου με αυτογκόλ Γκάτι για τους «νερατζούρι»
Χάρη στο αυτογκόλ του Γκάτι η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους στο ντέρμπι κορυφής, ξέφυγε με +4 και έχει κι ένα ματς λιγότερο.
Όλο και πιο κοντά στον τίτλο η Ίντερ! Το αυτογκόλ του Γκάτι ήταν αρκετό για τους «νερατζούρι» που επικράτησαν με 1-0 της Γιουβέντους για την 23η αγωνιστική της Serie A, πήγαν τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς από την «Κυρία» και έχοντας ένα ματς λιγότερο δείχνουν να πλησιάζουν όλο και πιο πολύ στον τίτλο.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 37′ όταν ο Μπαρέλα σέντραρε από δεξιά και ο Γκάτι στην προσπάθειά του να προλάβει τον Παβάρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 57′ η Ίντερ είχε και δοκάρι με τον Τσαλχάνογλου σε μία αναμέτρηση όπου γενικά ήταν ανώτερη και έφτασε δίκαια στο τρίποντο.
Οι ενδεκάδες
Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι (89’ Ντε φράι), Νταρμιάν (73’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο (73’ Κάρλος Αουγούστο), Μπαρέλα (89’ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Τουράμ (77’ Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες.
Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι (88’ Σάντρο), Μπρέμερ, Καμπιάζο (88’ Μιρέτι), Ντανίλο, ΜακΚένι (90′ Αλκαράς), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (66’ Γουεά), Γιλντίζ, Βλάχοβιτς (66’ Κιέζα)
- Τραμπ: Παρουσιάζει το «Συμβούλιο Ειρήνης» για τη Γάζα και… γενικώς – Live η ομιλία στο Νταβός
- Κακοκαιρία: Πνίγηκε η Αττική, εικόνες αποκάλυψης στη Γλυφάδα – Περιοχές καλυμμένες με πέτρες και λάσπη
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές

