
Φλώρινα: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού – Δέχθηκε πυροβολισμό
Δέχθηκε τον πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού με τον πατέρα του και άλλους κυνηγούς
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (27/01) στην Φλώρινα, καθώς ένας 43χρονος άνδρας δέχθηκε πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού.
Τι συνέβη;
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και άλλους κυνηγούς σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας. Τότε ξαφνικά, και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διεκρινιστεί μέχρι στιγμής, δέχθηκε τον πυροβολισμό.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Μόλις οι υπόλοιποι κυνηγοί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, τον μετάφεραν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να λάβει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είναι βαριά τραυματισμένος.
Άγνωστο ποιος τον πυροβόλησε
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν ο πατέρας του που τον πυροβόλησε ή κάποιος άλλος από τους κυνηγούς που ήταν στην παρέα. Η υπόθεση διερευνάται.

Ομάδα κυνηγών είχε πάει για κυνήγι σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας. Ανάμεσά τους ήταν και ένας πατέρας με τον γιο του, ο οποίος δέχθηκε σφαίρα και κατέληξε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
