Λέτσε – Γιουβέντους 0-3: Στην κορυφή με σούπερ Βλάχοβιτς
Με δύο γκολ του Βλάχοβιτς η Γιουβέντους πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λέτσε και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με +1 από τη δεύτερη Ίντερ που έχει ματς λιγότερο.
Σούπερ Βλάχοβιτς και κορυφή για τη Γιουβέντους! Ο Σέρβος φορ πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους «μπιανκονέρι» σε νίκη με 3-0 επί της Λέτσε εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στέλνοντας την ομάδα του στην πρώτη θέση με +1 από την Ίντερ που έχει όμως ματς λιγότερο.
Για μία ώρα σχεδόν η Λέτσε είχε μπλοκάρει τη Γιούβε, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βλάχοβιτς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε ένα δεκάλεπτο (59′, 68′) και ουσιαστικά καθάρισε το ματς.
Με τα γκολ αυτά ο 23χρονος Σέρβος στράικερ έφτασε τα 11 στο «σκουντέτο» και ανέβηκε στη δεύτερη θέση των σκόρερ, πίσω από τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ (18). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγο πριν από το τέλος ο Μπρέμερ.
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.