
Η Μελίνα Κόντη δίνει spoiler για τη «Γη της Ελιάς»: «Η Δήμητρα θα εμπλακεί ξανά…»
Η ηθοποιός μιλά για τη σειρά και την καριέρα της.
Η Μελίνα Κόντη πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς» και μιλά για τη σειρά και την καριέρα της. «Η ζωή μου έχει αλλάξει αρκετά από τότε που μπήκα στη ‘Γη της Ελιάς’, με αναγνωρίζουν άνθρωποι στον δρόμο που δεν τους ξέρω», είπε αρχικά.
Η ηθοποιός εδωσε δυνατό spoiler για τους φανς της σειράς. «Η σκηνή με τον θάνατο του Κίμωνα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για εμένα. Η Δήμητρα θα υποστηρίξει τον έρωτα με τον Γιώργη, έχουν περάσει αρκετές δοκιμασίες και θα συνεχίσουν να περνάνε. Υπάρχει μεγάλος έρωτας με τον Γιώργη Κουράκο, είναι από αυτές τις ιστορίες που λες ‘ήσουν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου και δε σε έβλεπα». Όπως λέει η ίδια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: «Η Δήμητρα θα εμπλακεί ξανά σε μια υπόθεση και θα μεταμφιεστεί πάλι».
To «κορίτσι» του Ρουβά
Η Μελίνα Κόντη μιλά και για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα. «Ήμουν ένα από τα κορίτσια του Σάκη Ρουβά. Θυμάμαι την ενέργειά του, είναι αφοπλιστική. Δε με άγχωσε ποτέ η συνεργασία μου με την Ελένη Φουρέιρα. Η Ελένη ήθελε να μαθαίνει από μας γιατί είναι ‘σκυλί μαύρο’ στη δουλειά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Συνταγματική αναθεώρηση: Θεσμική μεταρρύθμιση ή αναδιάταξη κυβερνητικής ισχύος;
- Ο άνθρωπος, η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Χρυσές Σφαίρες
- Κρήτη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 56χρονο στη Γέφυρα του Πέτρε στον ΒΟΑΚ
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)

