Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο μετά τον θάνατο του αδερφού του
Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με αισιόδοξη διάθεση.
Στη σκηνή επέστρεψε ο Στέλιος Ρόκκος το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου, προκειμένου να προσφέρει διασκέδαση στους Θεσαλλονικείς μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Διονύση Σχοινά.
Λόγω της οικογενειακής του τραγωδίας, μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, ο τραγουδιστής απουσίαζε από τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο νυχτερινό μαγαζί όπου και εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στη συμπρωτεύουσα.
Επιστροφή μετά τον θάνατο του αδερφού του
Χθες βράδυ, όμως, ο Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε ξανά στη σκηνή και θέλησε να μοιραστεί λόγια καρδιάς με τους θαμώνες και φίλους του Βarbarella Live Party όπου και βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.
Αυτό χρειαζόμουν
Έτσι, μέσα από τον λογαριασμό του νυχτερινού μαγαζιού στο Instagram, παρακολουθούμε όλα όσα εξέφρασε ο Στέλιος Ρόκκος από σκηνής στους θεατές του.
«Αυτό χρειαζόμουν. Την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Δεν θέλω όμως να φύγω έτσι, θέλω να φύγω χαρούμενα με το φιλαράκι μου τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά)» τόνισε με χαμόγελο ο Στέλιος Ρόκκος για να συνεχίσει το πρόγραμμα του.
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις


