Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και είναι έτοιμη μάλιστα να ολοκληρώσει τη συμφωνία της.
Συγκεκριμένα, η Ένωση είναι σε προχωρημένες επαφές για απόκτηση παίκτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πιθανότατα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα υπάρχουν εξελίξεις.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες, η ΑΕΚ έχει «δουλέψει» πολύ μια περίπτωση ποδοσφαιριστή και είναι θέμα χρόνου για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Αυτό που είναι σημαντικό να τονιστεί είναι πως το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει, αν και κάποιοι λένε για συζητήσεις με αριστεροπόδαρο αμυντικό.
Τι άλλο ψάχνει η ΑΕΚ
Από εκεί και πέρα, εκτός από την απόκτηση αμυντικού που φαίνεται να προχωράει με γοργούς ρυθμούς στην Ένωση, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν παίκτες και στις θέσεις του αριστερού μπακ, του στόπερ, ενώ ανοιχτό είναι το αν θα αποκτήσει επίσης κεντρικό χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να παίζει κυρίως αριστερά.
Σε κάθε περίπτωση, ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται μαζί με τη διοίκηση σε αναζήτηση παικτών που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα, αλλά και με γνώμονα και τις επόμενες σεζόν και όχι μόνο τη φετινή.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Πρόβλημα στη μέση για τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος στα τέλη του 3ου δεκαλέπτου αποχώρησε στα αποδυτήρια, ενώ επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού στις αρχές του 4ου.
Παρότι αγχώθηκε, η Ίντερ νίκησε 2-0 στην έδρα της Λέτσε με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο και ξέφυγε στο +10 από τη Μίλαν με την 7η σερί νίκη της στη Serie A.
Η Αδαμοπούλου στο επί κοντώ και η Ρούσσου στα 1.500 μέτρα χάρισαν στην Ελλάδα δύο χρυσά μετάλλια από τα συνολικά 11 της χώρας μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Δεύτερος ο Τεντόγλου στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,14μ.