Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη «μονομαχία» κόντρα στον Ολυμπιακό (10/1, 21:30) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο (10/1, 21:30) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστή την αποστολή του τριφυλλιού για το ντέρμπι των «αιωνίων» και από αυτή απουσιάζει το όνομα του Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και του Σεμπαστιάν Παλάσιος ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.
📋Η αποστολή της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό! #Panathinaikos #PAOFC #PAOOLY #GreekCup pic.twitter.com/3dhWCsQUuA
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 9, 2024
- Ο Ντικ Βαν Ντάικ πλησιάζει τα 100 και πιστεύει ότι βρίσκεται εν ζωή επειδή «έκοψε το αλκοόλ και τα τσιγάρα»
- LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης
- Ράπισμα Χαρίτση στην κυβέρνηση: «ΜΑΤ για σας – ΟΠΕΚΕΠΕ-bet για μας», «σκάνδαλο Δημοκρατίας» οι υποκλοπές
- Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και βασικό τον Μορόν η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Ζάκυνθος: Επιτροπή θα αποφασίσει αν θα θανατωθεί το πίτμπουλ που σκότωσε το παιδί – Ελεύθεροι οι γονείς του μικρού Λίο
- ΠΑΟΚ: Με Ιβανούσετς η 11άδα κόντρα στον Άρη, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας

