Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη «μονομαχία» κόντρα στον Ολυμπιακό (10/1, 21:30) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης στη Λεωφόρο (10/1, 21:30) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστή την αποστολή του τριφυλλιού για το ντέρμπι των «αιωνίων» και από αυτή απουσιάζει το όνομα του Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και του Σεμπαστιάν Παλάσιος ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.
?Η αποστολή της ομάδας μας για το εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό! #Panathinaikos #PAOFC #PAOOLY #GreekCup pic.twitter.com/3dhWCsQUuA
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) January 9, 2024
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]
- Ισραήλ: Ο Σμότριτς ζητά αλλαγή συνόρων με τον Λίβανο – «Να φτάσουμε στον ποταμό Λιτάνι»
- Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς: «Υπάρχει ήδη επικοινωνία με τον παίκτη»


