Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλά νέα για τον Τσιμίκα

Καλά νέα για τον Τσιμίκα

Σε μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη προχώρησε ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς αναφορικά με τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα.

Στις προπονήσεις της Λίβερπουλ επιστρέφει στα τέλη του Γενάρη ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας μπακ ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς.

«Η αποθεραπεία του Κώστα εξελίσσεται πολύ καλά και πολύ γρήγορα. Ελπίζω ότι τόσο αυτός όσο και ο Ρόμπερτσον θα είναι σε θέση στα τέλη του μήνα να αρχίσουν προπονήσεις με την ομάδα», τόνισε.

Κάπως έτσι ο Τσιμίκας αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στα playoffs της Εθνικής μας ομάδας για την πρόκριση στο Euro 2024.

Θυμίζουμε πως η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 21 Μαρτίου το Καζακστάν στην Opap Arena και αν προκριθεί, τότε θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας σε μονό τελικό εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου με το νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024