Γεμάτο είναι το σημερινό (7/1) ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη να ξεχωρίζει για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα και live από to10.gr
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
15:00 Βόλος – Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2 HD
15:00 Πανσερραϊκός – Κηφισιά / Novasports Prime
17:00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 1 HD
Διπλή ανακοίνωση από την Παρτιζάν το πρωί της Τρίτης, με τον σύλλογο του Βελιγραδίου να επισημοποιεί τη συμφωνία του τόσο με τον Ζοάν Πενιαρόγια στον πάγκο, όσο και με τον Αμερικανό NBAer, Κάμερον Πέιν.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης τα... σπάει στη Μπενφίκα, πιάνοντας τον θρυλικό Εουσέμπιο με ένα ρεκόρ που κρατούσε 60 χρόνια και το οποίο μέσα στο 2025 ξεπερνιέται μονάχα από τους Κιλιάν Εμπαπέ και Χάρι Κέιν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!
Ένας έντονος διάλογος του Στιβ Κερ με τον Ντρέιμοντ Γκριν σε τάιμ άουτ κατά τη διάρκεια του Γουόριορς-Μάτζικ, «έστειλε» τον Αμερικανό φόργουορντ στα αποδυτήρια ως το τέλος του αγώνα.