Ηλεία: Βγήκε για να μαζέψει χόρτα και βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα
Ο 74χρονος βρέθηκε σε μικρή χαράδρα κοντά στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού
Νεκρός εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης ένας 74χρονος από τη Φιγαλεία στην Ηλεία, που είχε φύγει από το σπίτι του για να μαζέψει χόρτα από το μεσημέρι.
Ο 74χρονος βρέθηκε σε μικρή χαράδρα κοντά στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού, λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε από το σπίτι του το μεσημέρι με σκοπό να μαζέψει χόρτα. Όμως οι ώρες περνούσε και η σύζυγός του ενημέρωσε στις 5.30 το απόγευμα την Αστυνομία.
Μετά από αναζητήσεις των αρχών ο 74χρονος άντρας βρέθηκε νεκρός και ασθενοφόρο μετέβη στην περιοχή για να παραλάβει τη σορό του.
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες
- Τέλη κυκλοφορίας: Σχεδόν 790.000 δεν πλήρωσαν εμπρόθεσμα – «Βροχή» τα πρόστιμα
- Γιατί ο κόσμος βάζει… φρένο στην Golden Visa
- Ρομέν Γαβράς – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ερωτευμένοι από το «Άγιον Όρος» στο Μεταξουργείο
- Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο στη Νίκαια – Άρπαξε το ταμείο και έφυγε με το όπλο στο χέρι



