Φθιώτιδα: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με ληστές μέσα στο σπίτι τους
Οι δράστες με βίαιες κινήσεις τους ανάγκασαν να τους πουν που είχαν τα κοσμήματα.
Αντιμέτωποι με ομάδα ατόμων που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Φθιώτιδα, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3/1 ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.
Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, τέσσερις άγνωστοι άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισέβαλαν από την ανασφάλιστη πόρτα του σπιτιού τους στο εσωτερικό, με σκοπό τη ληστεία.
Ένας από τους ληστές κρατούσε ξύλο και απείλησε τους ηλικιωμένους
Καθώς ήταν νωρίς το απόγευμα, γύρω στις 5, ο 86χρονος άνδρας και η 76χρονη σύζυγός του βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι τους στην Αταλάντη. Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά τους στην πόρτα, κάτι που όπως φαίνεται, διευκόλυνε τους ληστές στο να εισέλθουν.
Τους απείλησαν
Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, ένας από τους ληστές κρατούσε ξύλο και απείλησε τους ηλικιωμένους, ενώ με βίαιες κινήσεις τους ανάγκασαν να τους πουν που είχαν τα κοσμήματα, τα οποία και αφαίρεσαν.
Το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού πήραν και αποτυπώματα για την ταυτοποίηση των δραστών.
Η έρευνα για τον εντοπισμό τω δραστών γίνεται από το ΑΤ Λοκρών που ανέλαβε την προανάκριση ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες ήταν νεαρά άτομα.
Μάλιστα, νωρίτερα είχαν σημειωθεί άλλες δύο κλοπές στην περιοχή, πάλι από ομάδες νεαρών ατόμων.
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ανώτερος ο «δικέφαλος» προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου (vids)
- Καναδάς: 18χρονος ο δράστης της επίθεσης – Εννέα οι νεκροί, οι πέντε μαθητές
- Χανιά: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι συλληφθέντες για τον εμπρησμό με εντολή Ρώσου – Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας

