Πάρις Χίλτον: Γιορτάζει τα Χριστούγεννα ποζάροντας με κόκκινα εσώρουχα
«Ποτέ ξανά οι γιορτές δεν ήταν τόσο καυτές!».
Στη λίστα των celebrities που δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, μπήκε και η Πάρις Χίλτον, με μία σέξι φωτογράφιση.
Η 42χρονη «έριξε» το Instagram, καθώς δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα.
Η Πάρις Χίλτον έσπευσε να ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους διαδικτυακούς της ακολούθους κάνοντας έτσι ένα «δώρο».
Η δημοσίευση
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, φωτογραφίζεται πότε φορώντας ένα χοντρό κόκκινο παλτό και πότε με ζαρτιέρες. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Ποτέ ξανά οι γιορτές δεν ήταν τόσο καυτές!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)
Αφού πόζαρε με νάζι και θυμήθηκε τα νιάτα της, η Πάρις επέστρεψε στο ρόλο της συζύγου και μητέρας και ανέβασε οικογενειακές φωτογραφίες, με όλους να φοράνε ασορτί, εορταστικές πιτζάμες.
«Καλά Χριστούγεννα από το Hilton-Reums! 🎁🎄 Στις αρχές του 2023, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την ευτυχία και την ευγνωμοσύνη που θα ένιωθα αυτή τη στιγμή ❤️ Η όμορφη τετραμελής οικογένειά μου, το παραμυθένιο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα! ✨», έγραψε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον στην ανάρτησή της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός







