Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Χίλτον: Είχε έτοιμα 45 διαφορετικά νυφικά για τον γάμο της

Πάρις Χίλτον: Είχε έτοιμα 45 διαφορετικά νυφικά για τον γάμο της

Και πόσα φόρεσε τελικά;

Η Πάρις Χίλτον και ο Κάρτερ Ριμ παντρεύτηκαν το 2021 στο Λος Άντζελες σε μια τελετή με πολλούς διάσημους καλεσμένους. Η πλούσια κληρονόμος και ο 40χρονος επενδυτής διοργάνωσαν ένα γάμο στην έπαυλη του παππού της νύφης με την τελετή να βιντεοσκοπείται για το reality της Paris που θα παρουσίαζε την προετοιμασία του γάμου, την τελετή αλλά και τις δεξιώσεις.

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, η Πάρις Χίλτον μίλησε για το γάμο της και αποκάλυψε πως όταν ήρθε η μεγάλη μέρα, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να επιλέξει νυφικό. Ανέφερε αρχικά, ότι είχε έτοιμα 45 νυφικά για την ημέρα εκείνη. Φόρεσε ωστόσο, μόνο τα έξι.

«Στην πραγματικότητα, φόρεσα 6 νυφικά τη νύχτα του γάμου μου κι αυτό, επειδή είχα κυριολεκτικά 45 από αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο στιλίστας μου δεχόταν κλήσεις από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο κι ήταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σε αυτόν τον γάμο, που έφτιαξαν όλα αυτά τα φορέματα που ήταν τόσο όμορφα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, φόρεσε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούσε, για να μην απογοητεύσει τους σχεδιαστές.

«Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να αφήσω εκτός κάποια κομμάτια, προσπάθησα να φορέσω όσο το δυνατόν περισσότερα. Ήξερα όμως, από την αρχή ποιο νυφικό ήθελα για να περπατήσω στον διάδρομο προς τον αγαπημένο μου. Ήθελα κάτι που να με κάνει να μοιάζω σαν αληθινή πριγκίπισσα. Ήθελα μια ατμόσφαιρα σαν να είμαι η Γκρέις Κέλι», εξήγησε.

Η Πάρις πόζαρε με το νυφικό της δείχνοντας το πέπλο της.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου

To ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από την ρομαντική πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Ριμ στην παραλία, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2019. «Είχαμε αυτή την απίστευτη χημεία μεταξύ μας» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο People το 2020 η Hilton εξηγώντας ότι «πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού και δεν έχουμε περάσει από τότε ούτε μια νύχτα μακριά. Είναι εκπληκτικό. Παλιά δεν ήμουν έτοιμη για μια καλή σχέση. Εάν δεν ξέρεις τον εαυτό σου απόλυτα, δεν μπορείς να επιτρέψεις σε κάποιον να έρθει. Νιώθω τόσο ευγνώμων που βρήκα το τέλειο ταίρι. Και αυτό το νιώθω σαν να ήταν γραφτό να γίνει».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024