Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πάρις Χίλτον απαντά στους haters για το κεφάλι του γιου της

Η Πάρις Χίλτον απαντά στους haters για το κεφάλι του γιου της

Μετά τα μηνύματα που σχολίαζαν το μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού του γιου της, η Πάρις Χίλτον απάντησε στους haters.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε φωτογραφίες με το αγοράκι της, με τους haters να σχολιάζυν το μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού του.

Μετά τα σχόλια που συνέκριναν το μωράκι της με εξωγήινους και τον Stewie του Family Guy, χαρακτήρα γνωστό για το μεγάλο του κεφάλι, η χρυσή κληρονόμος έδωσε τη δική της απάντηση.

Φυσικά έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο

Ανάμεσα στους haters υπήρξαν και πολλοί χρήστες των social media που υπερασπίστηκαν την Πάρις Χίλτον, σημειώνοντας πως είναι ντροπή να κοροϊδεύουν ένα μωρό για την εμφάνισή του.

«Υπάρχουν κάποιοι άρρωστοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Το αγγελούδι είναι απόλυτα υγιής. Και ναι, φυσικά έχει πάει σε γιατρό, απλά έχει μεγάλο εγκέφαλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον μετά το βίντεο TikToker που ένιωσε την ανάγκη να την υπερασπιστεί.

@stephwithdadeets Dude if you’re bullying babies you should be getting your head checked. 🤦🏻‍♀️ 🙄 #parishilton #paris #phoenixhiltonreum #greenscreen #parishiltonbabynews #popculture #phoenixbarronhiltonreum ♬ original sound – Stephanie Tleiji

Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε αργότερα μια δήλωση σε insta story της ως απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών με τον γιο της.

«Η στοχοποίηση είναι απαράδεκτη»

«Ζώντας τη ζωή στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου, ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αυτό πληγώνει την καρδιά μου βαθύτερα από ό,τι μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις.

Έχω δουλέψει σκληρά για να καλλιεργήσω ένα περιβάλλον που αφορά την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή και περιμένω το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Αν δεν ποστάρω τον γιο μου, ο κόσμος υποθέτει πως δεν είμαι υπέροχη μητέρα και αν τον ποστάρω υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί. Είμαι μια περήφανη εργαζόμενη μητέρα και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό.

Ονειρευόμουν να γίνω μητέρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ο Φοίνιξ είναι ο κόσμος μου και ήταν η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου. Κάθε μέρα μαζί του είναι μια υπενθύμιση για το τι πραγματικά έχει σημασία.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που στοχεύουν μια τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση» έγραψε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον.

Η διάσημη και επιχειρηματίας και μοντέλο, έγινε μητέρα τον Ιανουάριο του 2023, αποκτώντας το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και συγγραφέα Κάρτερ Ρέουμ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024