Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Χίλτον: Επιστρέφει στη «μικρή οθόνη» – Η ζωή της σε τηλεοπτική σειρά

Πάρις Χίλτον: Επιστρέφει στη «μικρή οθόνη» – Η ζωή της σε τηλεοπτική σειρά

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς βασίζεται στις αφηγήσεις τους βιβλίου της το οποίο έχει τίτλο «Paris: The Memoir»

Η ζωή της Πάρις Χίλτον, της διάσημης κληρονόμου, θα γίνει σειρά για την τηλεόραση. Επιστρέφει λοιπόν η ίδια στη «μικρή οθόνη», αλλά όχι αυτή τη φορά με ριάλιτι σόου.

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς βασίζεται στις αφηγήσεις τους βιβλίου της το οποίο έχει τίτλο «Paris: The Memoir», κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins. Τα αποκλειστικά δικαιώματα του βιβλίου τα έχει αποκτήσει η εταιρεία παραγωγής «A24»

Η πραγματική της ενηλικίωση και ωριμότητα φέρει τις λέξεις «θεραπεία», «γενναιότητα», «ενδυνάμωση»

Αναμένεται ότι η ίδια η Πάρις Χίλτον θα έχει κάποια εμπλοκή με το εν λόγω εγχείρημα και η συμφωνία για τα γυρίσματα της σειράς εκτιμάται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι φέρει πολλά… μηδενικά.

Το βιβλίο, το ντοκιμαντέρ και ο δρόμος της… θεραπείας

Για τη συγγραφή του βιβλίου της η ίδια είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight, «Αυτή ήταν μια από τις πιο θεραπευτικές εμπειρίες της ζωής μου, να τα βγάλω όλα αυτά εκεί έξω. Ήταν τόσα πολλά τα συναισθήματα και τόσα τα βιώματα που προσπάθησα να ξεχάσω, αλλά γράφοντάς τα, αισθάνθηκα κάτι πραγματικά απίστευτο. Νιώθω πάρα πολύ ενδυναμωμένη, διαβάζοντας πόσα είχα περάσει, πόσο ανθεκτική και τελικά γενναία είμαι».

Αναμένεται ότι η ίδια η Πάρις Χίλτον θα έχει κάποια εμπλοκή με το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα.

Από τα διόλου ανέμελα χρόνια της ξέφρενης νιότης της

Σε ό,τι αφορά το ντοκιμαντέρ «This is Paris», δήλωσε η Πάρις Χίλτον ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήταν ευάλωτη και μίλησε για τόσα πολλά πράγματα τα οποία έχει διέλθει. Μάλιστα, η ίδια είχε νιώσει ικανοποίηση για την επίδραση που είχε γενικότερα στους άλλους και πώς βοήθησε να αλλάξει η σχετική νομοθεσία. Είχε πει χαρακτηριστικά, «Έγινα η ηρωίδα που χρειαζόμουν εγώ η ίδια, όταν ήμουν μικρό κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη».

Το έτος ορόσημο στη ζωή της και η μητρότητα

Για το βιβλίο της επίσης είχε σημειώσει η ίδια, «Έγραψα αυτό το βιβλίο για να μάθει ο κόσμος ποια είμαι σήμερα. Επικεντρώθηκα στις βασικές πτυχές της ζωής μου που οδήγησαν σε αυτό για το οποίο είμαι περισσότερο περήφανη, πώς μου αφαίρεσαν τη δύναμη και πώς την ξαναπήρα πίσω, πώς δημιούργησα μια επιτυχημένη επιχείρηση, έναν γάμο και μια οικογένεια.

Υπάρχουν τόσες πολλές νέες γυναίκες που πρέπει να ακούσουν αυτή την ιστορία. Δεν θέλω να μάθουν από τα λάθη μου, θέλω να σταματήσουν να μισούν τον εαυτό τους για τα δικά τους λάθη. Θέλω να γελούν, να κλαίνε και να αγκαλιάζουν κάθε πλευρά του εαυτού τους με περηφάνεια και χωρίς φόβο».

Η τραυματική εμπειρία που βίωσε η Πάρις Χίλτον στη βιομηχανία του θεάματος ως έφηβη, ήταν καταλυτική. Και φαίνεται πως στο πέρασμα του καιρού, επιχειρώντας να θεραπευτεί η ίδια, κάνει ένα ταξίδι που δεν θα ανέμενε το κοινό που την παρακολουθούσε με άλλα μάτια όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος, το 2023, ήταν μια μεγάλη χρονιά για την Πάρι Χίλτον, αφού εκτός από την έκδοση του βιβλίου της, απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον γιο της Φοίνιξ Μπάρον, μαζί με τον άντρα της Κάρτερ Ρέουμ, μέσω παρένθετης μητέρας.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024