Μπάνκι: «Ο Ολυμπιακός είναι από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου»
Ο τεχνικός της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ (19/12, 21:30) στην Ιταλία την Βίρτους Μπολόνια για την 15η αγωνιστική της Euroleague στο πρώτο από τα δύο ματς που θα κληθούν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι στην τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν.
Παραμονές του αγώνα ο τεχνικός των Ιταλών, Λούκα Μπάνκι έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι σοβαρός διεκδικητής για τον τίτλο της Euroleague.
«Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι ένα από αυτά που μας προκαλούν τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό και τη σπουδαιότερη έμπνευση μέσα στη σεζόν της Euroleague.
Πρόκειται για τους περσινούς νικητές της regular season και φιναλίστ της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα είναι ένας από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου και θα έρθει στην Μπολόνια με ένα ρόστερ με εξαιρετικό «βάθος», το οποίο ενισχύθηκε με την απόκτηση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ενός παίκτη που δίνει ποιότητα σε έναν τομέα που ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος.
Θα προσπαθήσουμε να «χτίσουμε» πάνω στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Δείξαμε πως είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τα όριά μας σε σωματικό και τακτικό επίπεδο και να πάρουμε νίκες. Με ομαδικές εμφανίσεις πετυχαίνουμε πράγματα που εκφράζουν το μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε, την ομάδα, το επιτελείο και το κοινό μας.
Αυτά τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό και είμαι σίγουρος πως το κοινό θα έχει να μας προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα».
- Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ο Τζέικομπ Ελόρντι και η Μάργκοτ Ρόμπι απόλαυσαν την ερωτική ιστορία «στην πραγματικότητα»
- Το κίνημα για τα Τέμπη έγινε για περισσότερη δημοκρατία όχι για λιγότερα δικαιώματα
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός




