Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λαρεντζάκης: «Θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει»

Λαρεντζάκης: «Θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει»

Ο διεθνής γκαρντ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από την Βαλένθια και θα είναι αυτός που πρέπει κόντρα στη Βίρτους.

Έπειτα από την άσχημη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής της Euroleague από την Βαλένθια στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός πλέον ετοιμάζεται για την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Βίρτους Μπολόνια (19/12) στην Ιταλία.

Σίγουρος ο διεθνής γκαρντ ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο παιχνίδι με την Βίρτους.

Παραμονές του αγώνα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα κόντρα στους Ισπανούς.

Οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

«Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ήττα στην έδρα μας από τη Βαλένθια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν δείξαμε καθόλου σωστό πρόσωπο. Από εκεί και πέρα ξεκινάει μια καινούρια, δύσκολη εβδομάδα με δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι θα βγάλουμε αντίδραση και θα είμαστε αυτοί που πρέπει», ανέφερε και πρόσθεσε: «Η Μπολόνια είναι μια ομάδα αρκετά σκληρή που παίζει πολύ καλά στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις βάσεις και την ποιότητα να κερδίσουμε».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο πρόσφατο παιχνίδι με την Βαλένθια είχε μόλις 3 πόντους, με 0/1 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος, ενώ μέσο όρο φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ έχει 5.5 πόντους, με 36% στα δίποντα (9/25), 25% στα τρίποντα (12/48) και 82.1% στις βολές (23/28), όπως επίσης 1.0 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 1.1 λάθη και 3.7 στο σύστημα αξιολόγησης.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024