Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων με ρόπαλα και ξύλα – Έγιναν 17 προσαγωγές
Συνεπλάκησαν δύο ομάδες τουλάχιστον 40 ατόμων, - Φορούσαν κουκούλες και κράνη
Άγρια συμπλοκή ανηλίκων, με ξύλα, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (16/12).
Δύο ομάδες τουλάχιστον 40 ατόμων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι, με κουκούλες και κράνη, ρόπαλα, ξύλα και άλλα αντικείμενα συνεπλάκησαν σε δρόμο κοντά στην οδό Κλεάνθους, στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Άγριο το επεισόδιο, έσπασαν τις τζαμαρίες καταστήματος
Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για άγρια συμπλοκή, ενώ και οι εικόνες από το σημείο μαρτυρούν τη σφοδρότητα του επεισοδίου, καθώς έσπασαν τζαμαρίες σε παρακείμενο κατάστημα που τελούσε υπό ανακαίνιση, όπως φαίνεται και στο βίντεο.
Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, με δυνάμεις να αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κλεάνθους και της Παπάφη και να προχωρούν σε προσαγωγές τουλάχιστον 17 ατόμων.
Δείτε φωτογραφίες:
- Βαλένθια – Ολυμπιακός 85-84: Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του…
- Μοχάμεντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ: Ποιο είναι το πρόσωπο που προκρίνει ο Τραμπ για την ηγεσία του Ιράν
- Αταμάν: «Ο Κέντρικ έπαιξε απίστευτα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού»
- Όσα είπε ο Jay-Z σε μια νέα, εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη
- Νέα Αριστερά: Εποχή Σακελλαρίδη μετά την παραίτηση Χαρίτση – Ο δρόμος που ανοίγει για αλλαγή επικεφαλής στην ΚΟ
- Τεχνητή νοημοσύνη: Γιατί στρέφει τους νέους στα τεχνικά επαγγέλματα




