Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο επιθέσεις σε ανήλικους στον σταθμό «Ειρήνη» - Έσπασαν τα δάχτυλα 13χρονου με σιδερογροθιά

Δύο επιθέσεις σε ανήλικους στον σταθμό «Ειρήνη» – Έσπασαν τα δάχτυλα 13χρονου με σιδερογροθιά

Τα περιστατικά βίας με θύματα δύο ανήλικους συνέβησαν σε διάστημα μίας ώρας.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους με άλλα δύο συμβάντα να λαμβάνουν χώρα σε διάστημα μίας ώρας το Σάββατο (30/9) το βράδυ έξω από τον σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα, με την ΕΛΑΣ περίπου στις 20:30 το βράδυ μια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκαν σε δύο 16χρονους και με τη χρήση σωματικής βίας τους απέσπασαν γυαλιά ηλίου και χρηματικό πόσο.

Δεύτερο περιστατικό στις 21:20

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 21:20 μια ομάδα περίπου 6 αγνώστων αποπειράθηκαν να ληστέψουν μια παρέα ανηλίκων πάλι στο ίδιο σημείο. Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας από τους δράστες επιτέθηκε σε ένα 13χρονο με σιδερογροθιά και τον τραυμάτισε.  Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων με σπασμένα δάκτυλα.

Πολυάριθμα περιστατικά βίας ανηλίκων μόνο τον Σεπτέμβριο

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά από συμβάντα βίας μεταξύ ανηλίκων που είχαν συγκλονίσει τη χώρα από την Κηφισιά μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

Στην Κηφισιά επικράτησε αναστάτωση αργά το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου όταν σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων με την αστυνομία να προχωράει σε συλλήψεις εννέα ανήλικων, ηλικίας από 14 έως 16 ετών.

Το περιστατικό που ξεσήκωσε ολόκληρη τη γειτονιά, φαίνεται πως έγινε για τα μάτια μια κοπέλας, και είχε αποτέλεσμα να χτυπιούνται δεκάδες άτομα για αρκετή ώρα στους δρόμους της περιοχής.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας, το ραντεβού μεταξύ των νεαρών ήταν προγραμματισμένο και σε αυτό βρέθηκαν ανήλικοι από παρέες της Δυτικής Αττικής και της Κηφισιάς.

Περιστατικά σε Θεσσαλονίκη, Λαμία και Ρόδο

Στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Λητής στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τις 22.00, ένας 17χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Ο νεαρός καθόταν με την παρέα του, σε πλατεία της περιοχής, όταν ξαφνικά τους πλησίασαν άγνωστοι και τους επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο.

Από τα χτυπήματα τραυματίστηκε ο 17χρονος, χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο. Στις 21 Σεπτεμβρίου, το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στη Ρόδο ένα 13χρονο κορίτσι δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο 15χρονες. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, δύο 15χρονες μαθήτριες επιτέθηκαν άγρια σε μια 13χρονη, χτυπώντας την με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη εκτός σχολικού συγκροτήματος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Στη Λαμία έκπληκτοι οι περίοικοι σε κεντρικό δρόμο της πόλης είδαν σκηνές άγριου ξύλου, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου ανάμεσα σε άτομα νεαρής ηλικίας μεταξύ 15 έως 20 ετών.

Η βίαιη συμπλοκή σημειώθηκε επί της οδού Αγίου Νικολάου έξω από δημοτικό πάρκινγκ, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για περίπου 40 άτομα. Όταν έφτασαν τα περιπολικά και οι ομάδες ΔΙΑΣ οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους είχαν εξαφανιστεί στα γύρω στενά.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024