Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 2-1: Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε
Η Παρί Σεν Ζερμέν τα χρειάστηκε απέναντι στη μαχητική Ναντ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.
Μια αγχωτική νίκη πανηγυρίζει η Παρί Σεν Ζερμέν, που επιβλήθηκε δύσκολα της Ναντ εντός έδρας με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1, και έτσι έφτασε τους 36 πόντους κρατώντας τη διαφορά από τη δεύτερη Μονακό στους έξι πόντους. Στην 9η θέση και τους 18 βαθμούς τα «καναρίνια».
Λύτρωσε την Παρί στο φινάλε ο Κόλο Μουανί
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να πιέζει για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Το γκολ άργησε να έρθει, όμως ήταν… καλοδεχούμενο ακόμα και στο φινάλε του ημιχρόνου. Δράστης ο Μπαρκόλα στο 41′ που έκανε το 1-0.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η απάντηση της Ναντ ήταν ηχηρή. Ο Μοστάφα Μοχάμεντ κατάφερε να σκοράρει στο 55′ και να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα με το 1-1. Οι Παριζιάνοι ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν και εν τέλει λυτρώθηκαν στο τελευταίο κομμάτι του ματς, με τον Κόλο Μουανί να βρίσκει δίχτυα στο 83′ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.
Αναλυτικά, η 15η αγωνιστική:
Παρασκευή 8/12
Μονπελιέ-Λανς 0-0
Σάββατο 9/12
Ρεν-Μονακό 0-2
Παρί Σεν Ζερμέν-Ναντ 2-1
Κυριακή 10/12
Νις-Ρεμς (14:00)
Κλερμόν-Λιλ (16:00)
Μετς-Μπρεστ
Στρασβούργο-Χάβρη
Λιόν-Τουλούζ (18:05)
Λοριάν-Μαρσέιγ (21:45)
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους (vid)
- Τσέλσι – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Πανηγυρική πρόκριση στους «8» για τους Παριζιάνους (vid)
- Άρσεναλ – Λεβερκούζεν 2-0: Έζε και Ράις έδωσαν την πρόκριση στους «κανονιέρηδες» (vids)
- Μπαρτζώκας: «Επιθετικά ήμασταν σε εκπληκτική κατάσταση, ήταν υπέροχο για εμάς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442