Ακόμη μία βραδιά γεμάτη δράση από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και το σημερινό Τop-10 του ΝΒΑ τα περιέχει όλα.
«Εκρηκτικά» καρφώματα, τάπες και πολλά άλλα από τα παιχνίδια που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/12). Ο Λου Ντορτ δίνει στο… καλάθι να καταλάβει, με τον Τζέιλεν Μπράουν να δίνει μία αναμνηστική φωτογραφία στον Χάρτενσταϊν και τον Κέιλεμπ Μάρτιν να «κυνηγάει» τον Γκάρλαντ και να του «σβήνει» τα φώτα στις καλύτερες φάσεις της ημέρας.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από το Top-10 φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο Γουεμπενιάμα, ο οποίος περνάει σαν… σταματημένο τον Άντρε Ντράμοντ.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.