Αγγελική Νικολούλη: «Έχω χάσει κι εγώ το γάτο μου κι έχω τρελαθεί» – Η υπόθεση που την άγγιξε
Μία υπόθεση άγγιξε ιδιαίτερα την Αγγελική Νικολούλη καθώς της θύμισε το προσωπικό της δράμα.
Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η εκπομπή του MEGA «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (8/12), καθώς μία υπόθεση άγγιξε ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, Αγγελική Νικολούλη.
Το «Φως στο Τούνελ» ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ηλιάνας Τσάγκα, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με το σκυλάκι της τον Οδυσσέα στο Χαλάνδρι στις 8 Αυγούστου.
Η ηλικιωμένη γυναίκα ξεκίνησε από την οδό Σητείας για την καθημερινή της βόλτα με το σκυλάκι της, ράτσας μαλτέζ και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της και είναι σαν να «άνοιξε η γη» και την κατάπιε.
«Είναι βάρβαρο να χάνεις το κατοικίδιο, δένεσαι»
Η υπόθεση επηρέασε συναισθηματικά την Αγγελική Νικολούλη, η οποία δεν μπορούσε να διανοηθεί πώς γίνεται να χάθηκε τόσο ένας άνθρωπος όσο και ένα σκυλάκι. Μάλιστα χαρακτήρισε «πολύ βάρβαρο» αν κάποιος έκανε κάτι κακό τόσο στη γυναίκα όσο και στο τετράποδο και γι’ αυτό δεν επέστρεψε σπίτι.
Η εξαφάνιση επηρέασε συναισθηματικά την παρουσιάστρια, καθώς όπως αποκάλυψε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής έχει χάσει κι η ίδια εδώ και λίγες ημέρες το δικό της κατοικίδιο, τον γάτο της.
«Το σκυλάκι να μην γυρίζει πίσω. Ποιος θα κάνει κακό σε σκυλάκι. Είμαι κι εγώ φορτισμένη συναισθηματικά γιατί έχω χάσει κι εγώ το γάτο μου αυτές τις μέρες κι έχω τρελαθεί», είπε χαρακτηριστικά.
«Δένεσαι με ένα κατοικίδιο. Εδώ έχασες άνθρωπο αλλά είχε και το σκυλάκι της μαζί. Δεν γύρισε ούτε η ίδια, ούτε το σκυλί. Ποιος να τους κάνει κακό, τους εξαφάνισε και τους δύο; Είναι πολύ βάρβαρο αυτό. Πονάει», προσέθεσε.
«Μην μου το θυμίζεις»
Τότε ο Θανάσης Κατερινόπουλος θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα και αστειεύτηκε λίγο λέγοντας πως: «Εσείς έχετε το μέσον. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Νικολούλη
«Είναι βάρβαρο να χάνεις το κατοικίδιο, δένεσαι. Τον έχω χάσει κι εγώ, μην μου το θυμίζεις», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη.
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα





