Η αγκαλιά του Μάικ Τζέιμς με τον Γιώργο Μπαρτζώκα
Ο Μάικ Τζέιμς πήρε αγκαλιά στο φινάλε τον Γιώργο Μπαρτζώκα (vid)
Ο Μάικ Τζέιμς έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος του Μονακό-Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό με 85-77 για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά.
Ο γκαρντ των Γάλλων για ακόμη μία φορά δήλωσε «παρών» την κατάλληλη στιγμή και πήρε από το χέρι την ομάδα για τη νίκη. Ο 33χρονος Αμερικάνος τελείωσε το ματς με 24 πόντους και 6 ασίστ και για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ο «κακός δαίμονας» των Πειραιωτών.
Ωστόσο με το που ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα ο ίδιος έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Παρόλο το «πράσινο» παρελθόν του και την αντιπαλότητα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Μονακό και Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, ο Τζέιμς έδειξε τον σεβασμό του στον Έλληνα προπονητή με μία πρωτοβουλία που δε συνηθίζεται.
Υπενθυμίζεται πως ο βραχύσωμος γκαρντ είχε ακουστεί έντονα το περασμένο καλοκαίρι για τους «ερυθρόλευκους» χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί κάποια συμφωνία.
Δείτε το βίντεο:
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

