Ντάνιελ Νούρκα: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με την…» – Τι αποκαλύπτει για την τηλεόραση
Ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα μοιράζεται στιγμές της ζωής του και της καριέρας του λιγότερο γνωστές στο κοινό.
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Ντάνιελ Νούρκα.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μοιράζεται στιγμές της ζωής και της καριέρας του λιγότερο γνωστές στο κοινό.
«Ήμουν πολύ ντροπαλός να χτυπήσω ‘πόρτες’»
«Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ μετά από παρότρυνση φίλης μου. Εγώ ήμουν πολύ ντροπαλός να ‘χτυπήσω πόρτες΄.
Έχω αισθανθεί τη διαφορετικότητα λόγω της καταγωγής μου αλλά δεν είπα ποτέ ψέματα για αυτήν, απλώς μια φορά δεν απάντησα αν είμαι από την Αλβανία. Όταν πήρα την ταυτότητά μου σκέφτηκα από ‘Νούρκα’ το επώνυμό μου να γίνει ‘Νούρκας’ αλλά δεν το έκανα».
Για το επάγγελμα που έχει επιλέξει να ασχοληθεί δηλώνει πως:
«Με αγχώνει αν έχω επόμενη δουλειά ως ηθοποιός», επισημαίνει ωστόσο πως θα μπορούσε να συμμετέχει και σε μία τηλεοπτική εκπομπή.
«Αν είχα την κατάλληλη πρόταση θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη τηλεοπτικά που είναι φίλη μου».
Σχετικά με την προσωπική του ζωή σημειώνει:
«Αν είμαι ελεύθερος και δω μια κοπέλα που μου αρέσει θα πάω να της μιλήσω, να την φλερτάρω. Η εμφάνιση σε μια γυναίκα σε τραβάει και ο χαρακτήρας σε κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει η σύντροφός σου.
Όταν δέχομαι φλερτ από άνδρες ξεκαθαρίζω με ήρεμο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσβάλλονται που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι προβάλει την προσωπική του ζωή».
Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο».
- Τσουκάλας για σκάνδαλο υποκλοπών: Η δημόσια τοποθέτηση Γεραπετρίτη δημιουργεί εύλογα ερωτήματα
- Δένδιας: Ιστορικός σταθμός για την ελληνική Δικαιοσύνη η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση για τη Χρυσή Αυγή
- Εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: Το Ιράν σφυροκοπά το feed των influencers, ο πόλεμος ως POV και τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή
- Νέα Αριστερά για Χρυσή Αυγή: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γουόκαπ – Τι γίνεται με Βεζένκοφ
- Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου





