Πέμπτη 16 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντανιέλ Νούρκα: «Γιατί να μην μπορώ να εκφράσω την άποψη μου;»

Ντανιέλ Νούρκα: «Γιατί να μην μπορώ να εκφράσω την άποψη μου;»

«Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δύο φορές», τονίζει ο ηθοποιός.

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ντάνιελ Νούρκα, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο νεαρός, που κατάγεται από την Αλβανία, μίλησε για τον ερχομό του στην Ελλάδα και έκανε ειδική μνεία στην γραφειοκρατία.

«Ο πατέρας μου ήρθε το 1997 στην Ελλάδα. Έναν χρόνο αφού γεννήθηκα. Ήρθε μόνος του για να κάνει τα χαρτιά και να βρει να τακτοποιηθεί και όλα αυτά. Μετά ήρθαμε εγώ, η αδερφή μου κι η μητέρα μου. Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα τη μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δύο φορές», είπε αρχικά στο «Στούντιο 4».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια ιδιαίτερη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Δηλαδή εγώ έχω φίλο μου αλβανικής καταγωγής, που έχει γεννηθεί εδώ πέρα, έχει μεγαλώσει εδώ και έχει πάει σχολείο εδώ. Δηλαδή έχει πάει μόνο τρεις φορές στην Αλβανία το παιδί και ακόμα δεν. Υπάρχει μια γραφειοκρατία έντονη και δύσκολη. Από τη στιγμή που εδώ ζω, έχω μεγαλώσει εδώ, γιατί να μην μπορώ να εκφράσω κι εγώ την άποψη μου σχετικά με τα κοινωνικά θέματα ή το οτιδήποτε;».

Επίσης, μίλησε για το αν έχει δεχτεί bullying για την καταγωγή του. «Ευτυχώς στο σχολείο είχα πέσει σε πολύ καλά παιδιά. Δηλαδή ήταν μια ανοιχτή αγκαλιά. Μόνο στην πέμπτη και την έκτη δημοτικού, που άλλαξα σχολείο, θυμάμαι ότι ήταν ένα καινούργιο περιβάλλον πάλι και ήταν λίγο πιο ιδιότροπα αυτά τα δύο χρόνια».

Η συνέντευξή του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Ντάνιελ Νούρκα είχε δηλώσει: «Ήταν περίεργη η μετάβαση από την Αλβανία στην Ελλάδα, από την άποψη ότι δεν ήξερα τη γλώσσα, άλλαξαν όλα τα δεδομένα. Ήταν άλλη νοοτροπία, άλλοι ρυθμοί, διαφορετικά από το χωριό που είχα συνηθίσει. Η οικογένειά μου είχε δυσκολίες στην Ελλάδα, ειδικά ο πατέρας μου που ήρθε πρώτος».

«Υπήρξαν φορές που ένιωσα διαφορετικός λόγω καταγωγής. Όταν είσαι ξένος, είναι ένα συναίσθημα… Πάντα νιώθεις ότι έχεις κάτι λίγο διαφορετικό από τους άλλους. Δεν ξέρω αν μπορείς να το αποβάλλεις στο 100% αυτό»,είχε εξομολογηθεί ο ίδιος.

Sports in

Καζάνι που… βράζει ο λαός του Παναθηναϊκού: «Μας έχει ξεφτιλίσει ο Τούρκος και ο Αλαφούζος που τον έφερε» (pics)

Έξαλλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά τη συντριβή στην Τούμπα – Οργισμένα σχόλια στα social media – Ξεσηκωμός για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Μαϊου 2024