Κούλογλου: «Το πολιτικό επίπεδο του Κασσελάκη είναι προέδρου 15μελους»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Στέλιος Κούλογλου σχολίασε το πολιτικό επίπεδο του Στέφανου Κασσελάκη
Σφοδρή κριτική άσκησε ο Στέλιος Κούλογλου αναφερόμενος στο πολιτικό επίπεδο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «το πολιτικό επίπεδο του Κασσελάκη είναι προέδρου 15μελους σε σχολείο».
«Αν έχετε δει τον κύριο Κασσελάκη, ρίξτε μια ματιά στην παρουσία του στην εκδήλωση για το βιβλίο που έγραψε ο Ξενοφών Κοντιάδης. Το πολιτικό επίπεδο, είναι σαν πρόεδρος 15μελούς σε λύκειο ή γυμνάσιο, αυτό είναι το επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ είπα την επομένη της εκλογής Κασσελάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε», ανέφερε σχολιάζοντας τις αποχωρήσεις βουλευτών.
«Δεν παραδίδω την έδρα μου»
«Έμεινα σταθερός στις θέσεις»
Στην συνέχεια, ο Κούλογλου ανέφερε ότι «Ψηφίστηκα από 200.000 ανθρώπους. Νομίζω ότι τήρησα απολύτως τη δέσμευση που είχα πάρει. Έμεινα σταθερός στις θέσεις. Επομένως το θέμα έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό.
Νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης το επανέφερε τώρα διότι είναι λίγο θυμωμένος με μία ανάλυση που έκανα στο tvxs γράφοντας, μετά την προχθεσινή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την εμφάνισή του, ότι είναι καλός στην αριθμητική γιατί πρόσθεσε αντιπάλους και προβλήματα, αφαίρεσε οπαδούς, πολλαπλασίασε τους εχθρούς και διαίρεσε ακόμα και το δικό του στρατόπεδο και ανέλυα στοιχεία της προσωπικότητας και του τρόπου που λειτουργεί, τα οποία βάθυναν την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ.»
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
