Στον Μπέλινγκχαμ το βραβείο του «Golden Boy» (pic)
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το βραβείο του «Golden Boy» - Ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής κάτω των 21 χρονών.
Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ δε σταματά τις διακρίσεις τη φετινή χρονιά. Ο 20χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του «Κοpa Trophy», με το οποίο βραβεύτηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο πλαίσιο της τελετής για τη Χρυσή Μπάλα, τώρα βραβεύτηκε και με το «Golden Boy».
Ο Βρετανός σούπερ σταρ άφησε πίσω του τους Μουσιάλα και Σίμονς
Στη ψηφοφορία γι’ αυτό το βραβείο συμμετέχουν μόνο δημοσιογράφοι, οι οποίοι ψήφισαν ως κορυφαίο παίκτη κάτω των 21 ετών τον Άγγλο διεθνή. Μάλιστα ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ στη συγκεκριμένη ψηφοφορία άφησε πίσω τους Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου και τον Τσάβι Σίμονς της Λειψίας, οι οποίοι τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Ο Μπέλινγκχαμ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά και ήδη έχει σκοράρει 13 φορές σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της Βασίλισσας. Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Βρετανό σούπερ σταρ, που έχει μπροστά του πολλά χρόνια για να τα… σαρώσει όλα!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα πήρε το βραβείο «The Youngest Award of Golden Boy», επιβραβεύοντάς τον έτσι ως τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε ποτέ στο συγκεκριμένο βάθρο.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
?✨ ???????? | Jude Bellingham is the Golden Boy winner! ?️ pic.twitter.com/b1vXBFJnbJ
— EuroFoot (@eurofootcom) November 17, 2023
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο

