Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Κλινήρης ο Κάρλσον, προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Οντουμπάτζιο

Άρης: Κλινήρης ο Κάρλσον, προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Οντουμπάτζιο

Ο Σουηδός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε – Φιλικό με την Κ19 θα δώσει αύριο (18/11) η ομάδα του Ακη Μάντζιου.

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον απουσίαζε από τη σημερινή (17/11) προπόνηση του Αρη, που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντίθετα, ανέβασαν ρυθμούς οι Οντουμπάτζιο και Πάβισιτς, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Φεράρι, Ρουπ, Γκαρθία και Ματαρίτα.

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση ο Οντουμπάτζιο

Αύριο (18/11) η ομάδα του Ακη Μάντζιου θα δώσει φιλικό οικογενειακού χαρακτήρα με την ομάδα K19. Ενα φιλικό από το οποίο θα λείψει ο Κάρλσον, ο οποίος είναι κλινήρης, αλλά και οι τραυματίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, ταχύτητες, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων).

Ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ίωσης, οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Οντουμπάτζιο

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Μόουζες Οντουμπάτζιο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ντέρμπι (26/11) με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άγγλος αμυντικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού (κάκωση συνδέσμων ώμου) που τον ταλαιπωρούσε και συμμετέχει, πλέον, σε μέρος της προπόνησης. Αναμένεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στο πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο προπονητής του Άρη περιμένει, ακόμα και την επιστροφή, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, των διεθνών Μπράμπετς, Σαμόρα και Παναγίδη.

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024