Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Το challenge των Μπιέλ, Έσε και Καμαρά (vid)

Ολυμπιακός: Το challenge των Μπιέλ, Έσε και Καμαρά (vid)

Οι Μπιέλ, Έσε και Καμαρά απέναντι στον Παπαδούδη.

Λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο τρεις παίκτες του αγωνίζονται σε τέσσερις διαφορετικές προκλήσεις.

Οι Πεπ Μπιέλ, Σαντιάγκο Έσε και Μαντί Καμαρά πρωταγωνίστησαν για τους «ερυθρόλευκους» με διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα οι τρεις τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Παπαδούδη ο οποίος προσπάθησε να αποκρούσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του και να τους κάνει να… αποτύχουν.

Βίντεο από την προπόνηση δημοσίευσαν οι Ερυθρόλευκοι

Οι τέσσερις προκλήσεις αποτελούνταν από εκτέλεση φάουλ, ένα πέναλτι σουτ με μία επαφή και σουτ με δύο επαφές. Η διαδικασία δεν μετατράπηκε σε ντέρμπι καθώς ο νικητής ήταν ξεκάθαρος κάνοντας το 4/4 και πήρε μία σημαντική «νίκη» την οποία θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει για να τσιγκλάει τους συμπαίκτες του.

Δείτε το βίντεο:

Με το μυαλό στους διεθνείς

Οσοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στον Ρέντη συνεχίζουν τις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Εν τω μεταξύ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρακολουθεί τους αγώνες των εθνικών ομάδων και τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» διεθνών και περιμένει να επιστρέψουν στον Ρέντη.

Συγκεκριμένα οι Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας και Ρέτσος είναι στην αποστολή για τα ματς της Εθνικής μας με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία, ο Γιόβετιτς είναι διεθνής με το Μαυροβούνιο, ο Ελ Κααμπί αγωνίζεται στην Εθνική του Μαρόκο και ο Σολμπάκεν στη Νορβηγία. Φυσικά από όλους τους διεθνείς, ξεχωρίζει η κλήση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, στην Πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024