Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Καλή επιτυχία στους διεθνείς μας» (pics)

Ολυμπιακός: «Καλή επιτυχία στους διεθνείς μας» (pics)

Το μήνυμα της πειραϊκής ΠΑΕ στους «ερυθρόλευκους» διεθνείς.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο αφού η αγωνιστική δράση των συλλόγων διακόπηκε λόγω των παιχνιδιών των Εθνικών ομάδων.

Οκτώ απουσιάζουν από τον Ρέντη για τους αγώνες των εθνικών τους ομάδων

Όπως συνηθίζεται οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πάρουν μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των χωρών τους.

Ποιοι είναι οι διεθνείς

Συγκεκριμένα οι Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας και Ρέτσος είναι στην αποστολή για τα ματς της Εθνικής μας με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία, ο Γιόβετιτς είναι διεθνής με το Μαυροβούνιο, ο Ελ Κααμπί αγωνίζεται στην Εθνική του Μαρόκο και ο Σολμπάκεν στη Νορβηγία.

Φυσικά από όλους τους διεθνείς, ξεχωρίζει η κλήση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, στην Πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Μέσα από μια ανάρτησή της η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους διεθνείς της ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια με τις Εθνικές τους ομάδες.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Ορτέγκα: «Υπέροχο να είσαι σε αυτή την ομάδα»

Ο 24χρονος μπακ έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Αργεντινής και έχει την ευκαιρία να προπονηθεί με τον Μέσι. Με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου και να… πάρει λίγη από τη μαγεία του. Μάλιστα, η χαρά του ήταν τέτοια που τη μοιράστηκε μέσω ανάρτησης στα social media αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της «αλμπισελέστε».

«Τίποτα πιο υπέροχο από το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να φοράς αυτό το εθνόσημο», ανέφερε ο Ορτέγκα που δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη είναι μόνος του σε ένα στιγμιότυπο από την προπόνηση και στη δεύτερη είναι σε μία μονομαχία με τον Μέσι.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024