Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αγκιμπού Καμαρά σκόραρε με την εθνική ομάδα της Γουινέας (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά σκόραρε με την εθνική ομάδα της Γουινέας (vid)

Ο Αφρικανός, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, σκόραρε στην αναμέτρηση της Γουινέας με την Ουγκάντα.

Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του επόμενου Μουντιάλ η Γουινέα φιλοξενεί την Ουγκάντα με τον Αγκιμπού Καμαρά να ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι μόλις στο 10ο λεπτό.

Ο παίκτης του Ατρομήτου που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 της χώρας του.

Ο νεαρός άσος τελείωσε ιδανικά τη φάση και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γουινέα

Αυτό είναι το τρίτο τέρμα που πετυχαίνει με το εθνόσημο σε συνολικά 19 συμμετοχές, ενώ αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους Περιστεριώτες, όπου σε 22 συμμετοχές έχει σκοράρει 4 φορές.

Δείτε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ:

Το πρώτο γκολ που είχε βάλει με την Γουινέα ήταν σε φιλικό παιχνίδι με τον Νίγηρα στις 6/11/2021 και το δεύτερο απέναντι στο Μαλάουι στις 9/9/2023.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ με τους Ερυθρόλευκους έχει 7 γκολ και 5 ασίστ σε 51 συμμετοχές. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο έχει αγωνιστεί επίσης στη Γαλλία με τη φανέλα της Λιλ.

Οσον αφορά στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος επίσης στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γουινέας, αυτή τη φορά κλήθηκε από τον προπονητή των «Εθνικών Ελεφάντων», Καμπά Ντιαβαρά.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024