
«Σπίτι με το MEGA»: Επιστρέφει για 5η σεζόν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου
Στο ατμοσφαιρικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Ρούλα Κορομηλά κάθεται στο πιάνο και προσκαλεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής.
Το «Σπίτι με το MEGA», η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατόβραδου, επιστρέφει για 5η σεζόν με παρουσιαστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Στο ατμοσφαιρικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Ρούλα Κορομηλά κάθεται στο πιάνο και προσκαλεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη σκηνή, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 22:00 στο MEGA.
Δείτε το τρέιλερ:

- Η ΕΕ ξεκίνησε ελέγχου του ευρωπαϊκού κόμματος της AfD – Η «Ευρώπη των Κυριαρχών Εθνών» ίσως κηρυχθεί εκτός νόμου
- Σε ρινγκ μετατρέπεται ο Λευκός Οίκος για τα 80ά γενέθλια του Τραμπ
- Όλες οι σκέψεις της Έλι Μπάμπερ όταν έμαθε ότι θα υποδυθεί την Κέιτ Μος
- Με… ελικόπτερα στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας – Μόνος του έφτασε Νεϊμάρ (vid)
- Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες της ένοπλης επίθεσης σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Πατησίων
- Λίβανος: Το Ισραήλ κήρυξε «ζώνη πολέμου» τις περιοχές νότια του ποταμού Ζαχράνι – Ευρείες εντολές εκκένωσης




