
Τσεχία: «Γενναιόδωρος» influencer πέταξε 1 εκατ. δολάρια από ελικόπτερο
Ο διάσημος Τσέχος οργάνωσε ένα παιχνίδι με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια.
«Γενναιόδωρος» influencer στην Τσεχία έριξε στο πλήθος ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο που είχαν συγκεντρωθεί για μία φιλανθρωπική εκδήλωση.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Lysa nad Labem, σε φιλανθρωπική εκδήλωση – παιχνίδι (το διάσημο παγκοσμίως Onemanshow) που οργάνωσε ο δημοφιλής influencer και οικοδεσπότης, Kamil Bartoszek, πιο γνωστός ως Kazma.
Ο διάσημος Kazma, είχε οργανώσει έναν διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποί, όποιος έλυνε έναν γρίφο και έβρισκε την τοποθεσία όπου θα διανέμονταν το τεράστο χρηματικό ποσό, θα κέρδιζε το ένα εκατομμύριο δολάρια. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και προσπαθούν να σπάσουν τον κωδικό και να διεκδικήσουν το βραβείο που θα τους άλλαζε τη ζωή.
Viral έγινε ο Kazma, ενώ κέρδισε αρκετούς νέους followers.
Ωστόσο, καθώς η ώρα περνούσε και κανείς δεν το κατάφερε, ο influencer και οικοδεσπότης της εκδήλωσης αποφάσισε να μοιράσει τα λεφτά σε όλους, πετώντας τα από ένα ελικόπτερο. Στο σημείο επικράτησε ο απόλυτος χαμός, άνθρωποι μάζευαν λεφτά που έπεφταν από τον ουρανό, μέσα σε σακούλες με τον Kazma να κερδίζει αρκετούς νέους followers και επιπλέον δημοσιότητα, αφού έγινε viral.
Δείτε το βίντεο:
- Ο Τραμπ αποδέχθηκε να παραδώσει τον έλεγχο του Κέντρου Κένεντι
- Οι ιρανικές αρχές σχεδιάζουν την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του
- Στολίσκος για τη Γάζα: Η Γαλλία θα διερευνήσει δικαστικά τις καταγγελίες για κακοποίηση υπηκόων της στο Ισραήλ
- Αυξάνονται οι προειδοποιήσεις έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν παραμείνει κλειστό το Ορμούζ
- Στο δημοκρατικό κριτήριο και ήθος του Νίκου Ταγαρά στάθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Τροχαίο με παράσυρση13χρονου κοριτσιού στο Πικέρμι




