Massive Attack: Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας τους, Angelo Bruschini
Έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα
Αποχαιρέτησε σήμερα, 24 Οκτωβρίου 2023, το βρετανικό συγκρότημα Massive Attack τον αγαπημένο του συνεργάτη, Άντζελο Μπρουσκίνι.
Η δημοφιλής μουσική μπάντα, με εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον πλανήτη, ανακοίνωσε τον θάνατο του κιθαρίστα του, ο οποίος έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα.
Πηγή φωτογραφίας: https://www.facebook.com/angelo.bruschini/
Ανυπολόγιστη συνεισφορά
Μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς των Massive Attack στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασαν δημοσίως τη θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους.
«Αναπαύσου εν ειρήνη, Άντζελο. Ένα λαμπρό και αυθεντικό ταλέντο», έγραψε συγκεκριμένα το συγκρότημα της trip-hop στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα «X», τονίζοντας ότι ήταν «ανυπολόγιστη» η συνεισφορά του στο έργο του.
RIP Angelo 🤍
A singularly brilliant & eccentric talent. Impossible to quantify your contribution to the Massive Attack canon.
How lucky we were to share such a life together. pic.twitter.com/btSqYQnOoM— Massive Attack (@MassiveAttackUK) October 24, 2023
Συντετριμμένοι οι φίλοι και συνεργάτες του
Στον δε επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το συγκρότημα από το Μπρίστολ της Αγγλίας πρόσθεσε ότι τα μέλη του αισθάνονται «συντετριμμένα» από την απώλεια που βιώνουν.
Το συγκρότημα ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 και γνώρισε την επιτυχία με τα άλμπουμ Mezzanine και 100th Windows.
Ο Άντζελο Μπρουσκίνι, 62 ετών, συμμετείχε προηγουμένως σε διάφορα σχήματα και εντάχθηκε στο γκρουπ το 1990, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση της μουσικής ταυτότητάς του.
«Πέρασα μια υπέροχη ζωή… αλλά η πόρτα τώρα κλείνει»
Τον περασμένο Ιούλιο είχε ανακοινώσει ο ίδιος ότι πάσχει από καρκίνο και ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
«Πέρασα μια υπέροχη ζωή, έκανα πολλές φορές τον γύρο του κόσμου, γνώρισα πολλούς εξαίρετους ανθρώπους, αλλά η πόρτα τώρα κλείνει», είχε γράψει τότε στον λογαριασμό του στο Facebook.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
- Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σύλληψή της: Όλοι κάνουν λάθη – αξίζει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται
- Live η «μάχη» του Πετρούνια στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μπακού
- Οριακή ανάκαμψη για την Μπαρτσελόνα: Αυξάνει κατά 81 εκατ. ευρώ το μισθολογικό της όριο
- Το Ιράν ζητά συγγνώμη από τις γείτονες χώρες – «Δεν θα αποτελούν πλέον στόχο»
- Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου
- Βασίλης Κικίλιας: «Aισθανόμαστε υπερήφανοι για τις φρεγάτες και τα F-16 που είναι στην Κύπρο για την προστασία της»



