Πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς έφυγε εχθές από τη ζωή ο πατέρας του.
Ο επιχειρηματίας Γιώργος Μαυρίδης, βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ στο Ποδόσφαιρο Σάλας κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας.
Η Α.Σ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Γιώργου Μαυρίδη για την απώλεια τους, με τους παίκτες της ομάδας να αφιερώνουν τη νίκη τους στη μνήμη του πατέρα του.
Η ανακοίνωση
Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης, παρά την σημαντική αυχτή απώλεια, έδωσε κανονικά το παρών και αγωνίστηκε στο πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηνίοχο Αθήνας, αποδεικνύοντας την αρχηγική του υπόσταση στην ομάδα.
Ύστερα από την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους με 3-0 στη μνήμη του πατέρα του Γιώργου Μαυρίδη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ
«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου»
«Ηξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή»
Ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ώστε να πεί το τελευταίο αντίο στον πατέρα του, γράφοντας:
«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα…Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκυλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμαρώσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.
Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νικη!»
View this post on Instagram
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442