Δήμαρχος εξόπλισε το γυμναστήριο των ανδρών της ΕΜΑΚ
Μια συμβολική και αναγκαία ενέργεια από τον Δήμαρχο Φυλής προς την ΕΜΑΚ.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δεν περίμενε πως το πρωί της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2023, θα βρισκόταν στην 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών στην Ελευσίνα, για να παραλάβει τιμητική πλακέτα από τον Διοικητή της 1ης Ε.Μ.Α.Κ Αντιπύραρχο Χρήστο Σημιακάκη και μέλη της Μονάδας.
Και δεν το περίμενε όπως υπογράμμισε κατά τη φιλική συζήτηση που είχαν μεταξύ τους, γιατί απλά, έπραξε το αυτονόητο. Ικανοποίησε το αίτημα τους για τον εξοπλισμό του Γυμναστηρίου της Μονάδας με σύγχρονα όργανα γυμναστικής που είναι απαραίτητα για την καθημερινότητά τους.
Έτσι όταν άκουσε από το στόμα τους τη λέξη «ευχαριστούμε» αντέτεινε πως «όλοι εμείς τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!» Για όσα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν για μας, σώζοντας ζωές όπου υπάρχει ανάγκη. Σε μέρη της Ελλάδας, στις πρόσφατες πυρκαγιές, στον πρόσφατο φονικό σεισμό της γείτονος Τουρκίας, στην πολύπαθη Θεσσαλία και όπου άλλου χρειαστεί, προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Ευχαριστίες και αναγνώριση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο
Ο Χρήστος Παππούς παρέλαβε την τιμητική πλακέτα ως ένα ξεχωριστό ανεκτίμητο «δώρο» και διαβεβαίωσε τον Αντιπύραρχο Χρήστο Σημιακάκη και τους πυροσβέστες του ότι θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στο Γραφείο του. Κατά την αναχώρησή του από της 1η ΕΜΑΚ υποσχέθηκε στον Διοικητή και τους άντρες του, πως θα είναι πάντα στο πλευρό τους, θερμός συμπαραστάτης στο δύσκολο και πολύτιμο έργο τους.
- Γιώργης Σιάντος: Ο αιφνίδιος αλλά και ύποπτος (;) θάνατός του
- Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού»
- Τι γράφουν στη Σερβια για Ολυμπιακό, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Πάμε μια βόλτα; Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας επιστρέφει στα μέρη που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla


