
Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Τα τρυφερά φιλιά στο Καλλιμάρμαρο
Το ζευγάρι αντάλλαξε μερικά φιλιά, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε, την ώρα που εξέρχονταν του Παναθηναϊκού Σταδίου.
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα είναι το ζευγάρι που ακούγεται περισσότερο τις τελευταίες ημέρες. Η είδηση ότι έβγαλαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδότησε τις φήμες χωρισμού. Συγκεκριμένα έχουν δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram με σύμπτυξη των ονομάτων τους «Tsitsidosa», όπου οι δύο τενίστες ανεβάζουν φωτογραφίες του έρωτά τους και της πορείας του, χαλαρές στιγμές και τρυφερά στιγμιότυπα.
Γρήγορα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις εικασίες που έκαναν πολλά δημοσιεύματα, κοινοποιώντας φωτογραφία τους σε story, δείχνοντας πως όλα πάνε καλά μεταξύ τους. Στο στιγμιότυπο που ανάρτησαν φαίνονται να χαμογελούν και οι δύο στον φακό, ενώ στέκονται όρθιοι μπροστά σε μια πισίνα. Ποζάρουν μαζί και ερωτευμένοι με θέα τους ουρανοξύστες. Αξίζει να αναφερθεί ότι επιτήδειοι χάκαραν την Κυριακή που μας πέρασε τον λογαριασμό «Tsitsidosa» και όταν το ζευγάρι κατάλαβε τι συνέβη διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει.
Ποζάρουν μαζί και ερωτευμένοι με θέα τους ουρανοξύστες.
Στιγμιότυπα λίγο μετά τις φήμες χωρισμού
Με αφορμή τη διεξαγωγή του Davis Cup στο Καλλιμάρμαρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε το «παρών» τις προάλλες, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα. Το ζευγάρι αντάλλαξε μερικά φιλιά, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε, την ώρα που εξέρχονταν του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Τα φιλιά στο Καλλιμάρμαρο.
Ντυμένοι κάζουαλ, οι δύο τενίστες πήγαν και αποχώρησαν μαζί από το στάδιο, ενώ την ώρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε το κομμάτι της συνέντευξης που έδωσε, έσκυψε προς το μέρος της συντρόφου του, την πήρε αγκαλιά και της έδωσε ένα φιλί.
- Λίβερπουλ: Μνημείο προς τιμήν των Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα (pic)
- Άσχημα νέα για το «Disclosure Day» του Σπίλμπεργκ μετά τις δηλώσεις Ομπάμα
- Αλέξης Τσίπρας: Ανοίγει βηματισμό με πρόταγμα μια εναλλακτική δύναμη εξουσίας
- Αφρικανική σκόνη: Κορύφωση του φαινομένου – Εικόνες από τον ευρωπαϊκό δορυφόρο Sentinel-2
- Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών της ένοπλης ληστείας στην Κάτω Τιθορέα
- Έκκληση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας: «Όχι ογκώδη στους δρόμους–Προστατεύουμε τον τόπο μας»




